fredag den 22. juni 2007

Uge 25

I denne uge har det drejet sig om Google-kontoen og do-dokumenter. Heldigvis er alle de organisatoriske m.v. foretagender ved at flade ud, og der har for en gangs skyld været tid til at lege lidt eksta med tingene. Ikke mindst da Biblioteksvagten viste sig at være ultrasløv! Det gav en chance til at redigere dokument sammen med Karin. En gang imellem kan det være rart, at spørgelysten ikke lige er i top...

Har også lavet bogbus-dokumenter sammen med buskollegerne her på kontoret. Det går fint, jeg føler, jeg har styr på det. Billeder lykkedes dog ikke, men jeg er sikker på, at mine billeder bare var for store og krævede en ekstra gang behandling, før de lod sig vise på nettet.

Tilretning af Google-siden er ikke nyt. Har allerede tidligere føjet ting til og valgt mit tema. Det var lidt sjovt, at jeg ved mit "bybillede" fik mulighed for at vælge Kota Kinabalu (Borneo). Nu kan jeg følge dagsrytmen der, hvor min ældste pt. slår sine folder som praktikant hos Borneo Eco Tours. Fedt!

1 kommentar:

Kathrina Tobiasen sagde ...

Glemte måske en ting.
Jeg kastede mig ikke ud i spread sheets. Ikke for det, meeen ... syntes ikke lige, jeg havde noget, at der skulle regnes ud.